Inspectierapport aanvragen

Op deze pagina kun je een gratis inspectierapport aanvragen. In dit gedetailleerde rapport ontvang je een grondige analyse van de staat van het voegwerk op iedere gevel. Daarnaast geven we een nauwkeurige schatting van de reparaties of renovaties die nodig zijn, inclusief de kosten. *Kies je toch voor een andere partij? Dan betaal je eenmalig €149,-.

Nu aanvragen

Home 9 Inspectierapport

Wat staat er in het inspectierapport?

Om een inspectierapport op te stellen, komt een van onze experts persoonlijk langs op locatie. We bekijken de staat van het voegwerk en testen hoe hard de voeg nog is. Iedere kant van de woning of het pand wordt geanalyseerd. Het kan namelijk voorkomen dat aan de linkerkant al het voegwerk vervangen moet worden, terwijl de voegen aan de rechterzijde nog te herstellen zijn.

Alles in het rapport wordt onderbouwd aan de hand van foto’s. Zo zie je direct wat we bedoelen. Natuurlijk kunnen we alles ook persoonlijk aan je uitleggen.

Dit staat er in het inspectierapport:

 Analyse van iedere gevel
Schade aan bakstenen
Kwaliteit van de schoorsteun
Scheurvorming
Hardheid van de voeg
Advies over reparatie of vervangen voegwerk
Advies over materiaalgebruik
Kostprijs

Hoe werkt het?

Inspectierapport aanvragen

Vraag een inspectierapport aan via de website.

Expertanalyse van alle gevels

Onze experts komen bij je langs en analyseren iedere gevel, dus de voor-, achter- en zijkant. Ook de schoorsteen wordt beoordeeld.

Rapport en advies voor voegwerk

Je ontvangt een gedetailleerd rapport over de staat van je voegwerk en krijgt passend advies.

Jij beslist: repareren of vervangen

Je bepaalt helemaal zelf of je het voegwerk door ons laat repareren of vervangen of liever naar een andere partij gaat.

Gratis inspectie bij Gevelvoegers!

Kies je voor Gevelvoegers? Dan is het inspectierapport ter waarde van €149,- helemaal gratis. Kies je voor een ander bedrijf? Dan betaal je eenmalig €149,-.

Vraag een gratis* inspectierapport ter waarde van €149,- aan

Na het ontvangen van het inspectierapport bepaal je helemaal zelf wat je met onze adviezen doet.

Je bent vrij om het inspectierapport aan anderen te tonen en offertes bij andere bedrijven aan te vragen. Met dit inspectierapport heb je meer kennis om de juiste partij te vinden; of wij dit nu zijn of niet.

Als je Gevelvoegers inschakelt voor het repareren of vervangen van je voegwerk is het inspectierapport volledig gratis. De kosten van €149,- worden dan in mindering gebracht op de totale kostprijs. *Ga je toch liever met een andere partij in zee? Dan betaal je eenmalig €149,-.

Eerst een prijsindicatie aanvragen?

Wil je liever eerst een prijsindicatie aanvragen? Dat kan! Maak foto’s van je gevel en vul belangrijke afmetingen in. Verstuur deze gegevens via het formulier op onze website en ontvang binnen een aantal dagen een prijsindicatie.

Veelgestelde vragen

Is het inspectierapport gratis?

Als je Gevelvoegers inschakelt voor het vervangen of repareren van je voegwerk is het inspectierapport helemaal gratis. De prijs van €149,- die je vooraf betaalt, wordt dan in mindering gebracht op de totale kostprijs. Wanneer je voor een andere partij kiest, betaal je eenmalig €149,-  voor onze expertise.

Mag ik het rapport tonen aan andere bedrijven?

Ja, het inspectierapport is jouw eigendom en kun je dus gerust tonen aan andere bedrijven bij het aanvragen van offertes. Houd er rekening mee dat je eenmalig €149,- betaalt om het rapport te kunnen gebruiken.

Worden al mijn gevels geanalyseerd?

We inspecteren het huidige voegwerk per gevel. Dit betekent dat we iedere zijde langs gaan. De reden hiervoor is dat de staat van het voegwerk per zijde kan verschillen. Het kan namelijk zo zijn dat de regen het voegwerk aan een bepaalde zijde meer heeft aangetast. Hierdoor kan ook het advies per gevel anders zijn.

Ziet het nieuwe voegwerk er hetzelfde uit als het oude voegwerk?

We doen ons best om het uiterlijk van het oude voegwerk zo veel mogelijk te behouden. Het is echter onvermijdelijk dat het nieuwe voegwerk enigszins zal verschillen van het oude voegwerk.