Herstel aardbevingsschade

Home 9 Voegwerk 9 Herstel aardbevingsschade

Herstel aardbevingsschade

Woon je in Groningen en heb je te maken gekregen met aardbevingsschade door gaswinning? Aardbevingen kunnen grote schade veroorzaken: van kleine scheuren in muren tot grote verzakkingen. Het is belangrijk dat deze schade zo snel mogelijk wordt hersteld om verdere problemen in de toekomst te voorkomen. Schakel Gevelvoegers in voor aardbevingsschade herstel.

Aardbevingsschade herstel door Gevelvoegers

Gevelvoegers is gespecialiseerd in gevelrestauratie en herstel van bevingsschade in Groningen. Zitten er scheuren in jouw binnen- of buitenmuren? En vermoed je dat dit door aardbevingen veroorzaakt is? In gevallen van aardbevingsschade kun je een vergoeding aanvragen; het volledige herstel kan zelfs worden vergoed. Wij inspecteren de schade en zullen dit vervolgens volledig herstellen.

Waarom Gevelvoegers voor bevingschade herstel?

Ben je op zoek naar een gecertificeerd en ervaren bedrijf voor het herstellen van de schade aan je woning? Gevelvoegers heeft al diverse woningen in Groningen volledig hersteld en beschikt over de kennis en expertise om de gevel weer in oorspronkelijke staat terug te brengen.

Gecertificeerd bedrijf

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf met jarenlange ervaring met gevelrestauratie en voegwerk. Ons team bestaat uit goed opgeleide vakmensen die precies weten hoe zij het aardbevingsschade herstel het beste kunnen aanpakken.

Inspectie van schade

Bij het herstellen van aardbevingsschade komen diverse zaken kijken: van het inspecteren van de schade tot het aanvragen van een vergoeding voor het herstel.

Neem contact op en vraag een inspectierapport aan

Heb je aardbevingsschade aan je woning en wil je dit graag zo snel mogelijk herstellen? Gevelvoegers helpt met het beoordelen van de schade en zorgt ervoor dat iedere scheur wordt hersteld. In de meeste gevallen heb je recht op een vergoeding, dus het herstellen van bevingsschade kost je soms helemaal niets. Vraag hieronder een inspectierapport aan of neem contact op met onze experts.

Veelgestelde vragen over herstel aardbevingsschade

Wordt aardbevingsschade herstel vergoed?

Je kunt een vergoeding aanvragen voor aardbevingsschade. Je hebt de keuze uit een vaste vergoeding van €5.000 of volledig herstel in plaats van geld. 

Bronnen: https://www.schadedoormijnbouw.nl/schade-gebouw/vaste-vergoeding

Kan ik een vergoeding krijgen voor aardbevingsschade herstel?

In gevallen van aardbevingsschade kun je een vergoeding aanvragen; het volledige herstel kan zelfs worden vergoed.

Hoe herken je aardbevingsschade?

Bevingsschade kun je herkennen aan horizontale, verticale en diagonale scheuren in muren, zowel binnen als buiten. Ook kunnen er scheuren ontstaan in vloeren. Een aardbeving kan ook leiden tot verzakkingen van gebouwen.