Over ons

Home 9 Over ons

Wat doet Gevelvoegers?

Gevelvoegers is de specialist in gevelrestauratie en voegwerk in Noord-Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we alle kennis, vaardigheden en expertise in huis om een breed scala aan voeg- en renovatieprojecten uit te voeren.

Wellicht ken je ons nog als ALS Groningen, dat in 1990 is opgericht. Tegenwoordig heten we Gevelvoegers, maar we hebben nog steeds dezelfde passie voor ons werk als dertig jaar geleden.

Waarom kiezen voor gevelvoegers?

Het team van Gevelvoegers heeft al reeds 55 jaar ervaring met voegwerk. De eigenaar is op zijn 20ste begonnen met metselen en heeft al vele projecten naar tevredenheid uitgevoerd.

Reeds 55 jaar ervaring

Altijd persoonlijk contact

Lokaal bedrijf

Gratis inspectierapport

Onze projecten

We zijn trots op alle projecten die we hebben uitgevoerd. Neem bijvoorbeeld de renovatie van een prachtige boerderij, waarbij alle gevels zorgvuldig zijn gerestaureerd naar hun oorspronkelijke staat. Elk detail is met zorg behandeld om de historische charme van het pand te behouden. Een deel van dit werk is zelfs uitgevoerd met de originele stenen. Hieronder vind je een aantal foto’s van dit project.

Opdrachtgevers

Veelgestelde vragen over Gevelvoegers

Waar is Gevelvoegers actief?

Wij zijn actief in Groningen, Drenthe en Friesland.

Wanneer moet ik mijn gevel laten restaureren?

Er zijn verschillende momenten waarop je je gevel kunt laten restaureren, bijvoorbeeld wanneer er scheuren zijn ontstaan of wanneer de uitstraling flink is verouderd.

Hoe lang duurt een gevelrestauratie?

Hoe lang een gevelrestauratie duurt hangt af van verschillende factoren zoals de omvang van het project en de staat van de bestaande gevel. Kleine gevelrestauraties kunnen vaak binnen enkele dagen worden voltooid. Grotere gevelrestauratieprojecten kunnen meer tijd in beslag nemen.